Oliebollenactie 2023

Ook dit jaar kunt u weer oliebollen en appelbeignets bestellen. De opbrengst wordt dit jaar verdeeld: CUC 50% en de PGCS 50%. De oliebollen en appelbeignets worden gebakken door ’t Stoepje en geleverd door Lammert en Gusta van Egteren. De prijs is per zak als volgt:

Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen:
€ 9,50 per 10 stuks

Appelbeignets:

€ 9,- per 5 stuks

 

U kunt alleen online bestellen vanaf maandag 4 december tot uiterlijk vrijdag 29 december 10.00 uur via bestelbutton oliebollen.

U ontvangt per e-mail een bevestiging met het nummer van uw bestelling. Let er bij het bestellen goed op of u Oliebollen met of zonder krenten/rozijnen wilt!
Wij hopen dat er net als voorgaande jaren weer veel mensen helpen deze actie tot een succes te maken, door ook bestellingen aan te nemen voor familie, buren, vrienden en collega’s. De bestellingen kunt u op zaterdag 30 december tussen 10.00 en 12.00 uur in de Ichtuskerk ophalen.Betalen met contant geld is helaas niet mogelijk.

U kunt ter plekke met de PIN betalen of middels een Tikkie. Ook kunt u het geld vooraf overmaken naar:
PGCS Inzake CUC
NL46 RABO 010.49.17.725
o.v.v. Oliebollenactie CUC + het nummer van uw bestelling.

Zorg er s.v.p. wel voor dat het geld uiterlijk vrijdag 29 december is overgemaakt.
Hebt u vragen of bent u niet in de gelegenheid de bestelling op te halen, maar wilt u toch graagoliebollen en/of appelbeignets voor het goede doel bestellen, neemt u dan contact op met Martin Tolboom of Eduard Swankhuisen (zie onderstaande contactgegevens).

Namens het CUC oliebollenteam:
Martin Tolboom Martin.tolboom@gmail.com tel. 06-29020934
Eduard Swankhuisen ej.swankhuisen@home.nl tel. 06-57940539