Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

REÜNIE CUC

2 september 2023 - 15:00 - 21:00

Op zaterdag 2 september 2023 organiseert het Colmschate Ukraine Contact (CUC) van 15-21 uur een reünie in de Ichtuskerk te Deventer-Colmschate.

Iedereen die sinds de start medio 2002 op welke wijze dan ook betrokken is geweest bij het CUC, is van harte uitgenodigd.

Het definitieve programma volgt nog, maar er zal veel ruimte zijn voor ontmoeting. En natuurlijk wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Voor iedere zomerreis wordt een contactpersoon benaderd die samen met de deelnemers aan betreffende zomerreis in de grote zaal van de Ichtuskerk een hoek met foto’s , filmpjes of andere herinneringen mag inrichten.

Naast deze algemene uitnodiging zullen op basis van contactgegevens die bij het CUC bekend zijn zo veel mogelijk mensen ook persoonlijk uitgenodigd worden.

Inschrijven kan vanaf nu via dit formulier.

Mocht je vragen hebben, wil je meehelpen of heb je leuke suggesties voor het programma mail dan naar cuc.secretaris@pgcs.nl.

De organisatoren Wim Blankvoort, Jan-Willem Cnossen, Eduard Swankhuisen en Martin Tolboom hopen op een grote opkomst en een geslaagd evenement!

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
15:00 - 21:00

Organisator

CUC

Locatie

Ichtuskerk
Holterweg 106
Deventer, 7429 AH
+ Google Maps